• ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
  • ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
  • ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
  • ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
  • ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
  • ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

Compatible Mainboard: ATX
Power Supply: Without Power Supply
Case Structure: ATX
Type: Tower
Material: Steel plate
Color: Black
Samples:
US$ 10.9/Piece 1 Piece(Min.Order)
| Request Sample
Customization:
Diamond Member Since 2020

Suppliers with verified business licenses

Manufacturer/Factory & Trading Company

Basic Info.

Model NO.
T38
Front Interface
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Cable Management
Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card
up to 280mm
Sheet Thickness
0.5mm
CPU Cooller
up to 165mm
Transport Package
Carton
Specification
473*233*440MM
Trademark
OEM
Origin
China
HS Code
84733090
Production Capacity
4000000

Product Description

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

Product Description
TYPE  :      Micro ATX /ATX CASE Product  dimension:  342*185*413MM
Front panel USB1.0*2+USB3.0 HD Audio   with RGB strip  Fan capacity Front:  3*12cm/2*14cm(optional)
Side panel Acrylic (optional Glass ) Fan capacity Rear:  1*12cm(optional)
Drive space:3.25: 2 Fan capacity Top:  2*12cm(optional)
Drive space:2.25: 2 Support VGA card length:  280mm
Measurement:  1400Pcs/40HQ Support CPU cooler:  165mm
Carton dimension:   473*233*440MM
 

 
Feature:

Attractive RGB LED Strips Design

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
  

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
  

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
  

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
  

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
  

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
  

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
  

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
  

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.

We are still major in:

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips DesignATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design





 

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Miss Linsa
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now